Naast leuke dingen van creatieve ondernemers, vind je bij Made in Zundert ook vertier en plezier voor jong en oud! Het randprogramma van muziek, dans en nog meer zorgt voor een gezellige en levendige sfeer.

Wat is er dan allemaal?

Jeugdcircus Woenzini uit Breda laat tijdens een paar presentatus zien wat het in huis heeft en verzorgt een circusinloop van 3 uur! De kinderen kunnen hierbij zelf bepalen wat ze hierin willen leren, zoals jongleren, eenwieleren, balanceren op een grote circusbal, koorddansen, diabolo, flowersticks, bordjesdraaien, steltlopen…

11:30-14:30 uur Circusschool Woenzini: circusinloop

De voetjes gaan van de vloer op de Tea Dance van SwingCityBreda! De dansstijl Lindy Hop ontstond in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw, in danszalen zoals The Savoy Ballroom en de Cotton Club in Harlem, New York. In een combinatie van solo- en partnerdansen hebben de leider en volger volop ruimte voor improvisatie en coole moves, waarbij het tempo varieert van langzaam tot razendsnel. Kom en doe mee!

14:45-16:30 uur Swing City Social Tea dance

In deze maatschappij met al haar prikkels kan het goed zijn om weer even rust op te zoeken. Zou yoga wat voor jou zijn? Op een rustig plekje geeft Marianne van den Bogart van yogastudio inContact workshops voor iedereen die daar behoefte aan heeft of gewoon wil ontdekken wat dat nou is, yoga.

12:00-12:30 uur Mini meditatie inContact
14:00-14:30 uur Yin Yoga inContact
15:30-16:00 uur Flow Yoga

We verzamelen bij het standbeeld op het Van Goghpleintje, middenop Made in Zundert. Meer informatie kun je krijgen bij de kraam van inContact.

Rotor Koters gaat samen met iedereen die daar zin in heeft megagrote bloemen schilderen naar het ontwerp van de prijswinnaars van de Muurbloempjes-wedstrijd! Ook kun je lekker met je handen in het zand om prachtige zandmandala’s te maken.

Made in Zundert zorgt extra voor de mannelijke marktbezoekers. In de mannenhoek vind je de meer stoerdere kramen met een echte barbier, vinyl, autospuiten/coaten/polijsten, herentassen, houten herenproducten en nog veel meer.

Wil je weten hoe je eruit ziet door de ogen van een kunstenaar? Laat je portretteren door Beeldend Centrum Zundert!

Discobar The Starry Knights

Eens per jaar draaien de twee broers Ralph en Olav den Ridder op Made in Zundert eindelijk de plaatjes die ze nergens anders kunnen draaien. The Starry Knights zijn er dit jaar gelukkig weer bij!┬áDeze heren draaien sfeervolle achtergrondmuziek uit vervlogen jaren. Verzoekjes zijn welkom, uitgezonderd Sailing Home van Piet Veerman…

Van Goghkerkje

Aan het plein waarop Made in Zundert plaatsvindt, ligt het kerkgebouw van de Nederlands Hervormde Kerk. De vader van de schilder Vincent van Gogh was hier 22 jaar dominee en Vincent is in 1853 in Zundert geboren, vandaar de naam Van Goghkerkje.

Het bescheiden kerkgebouw is in 1806 gereed gekomen. In 1952 is het interieur vernieuwd en later is er een consistorie en een zaaltje bijgebouwd. Het gebouw is rijksmonument. Nog steeds is de intieme sfeer uit de tijd van Van Gogh in het kerkje aanwezig waardoor de concerten een zeer aantrekkelijke ambiance krijgen.