Programma 2022

3-Daags festival Zomer van Zundert

Vrijdag 24 juni Starry Night! 20.00-23.00 uur
Starry Night bundelt muziek, dans, toneel en performance op verschillende, exclusieve locaties tot één avontuurlijke kunstwandeling. Vrij naar het gelijknamige, wereldberoemde schilderij van Vincent van Gogh laat het publiek zich in kleine groepjes onderdompelen in een inspirerende wandeling vol sterren, letterlijk en figuurlijk. Alles tussen het vertrek- en beginpunt blijft zoals het concept voorschrijft, een verrassing. De loopafstand is beperkt en in korte stukjes opgedeeld.
Een kaartje kost € 20,- pp. Jongeren t/m 25 jaar betalen € 10,- pp.
Kaartverkoop via info@rotor-zundert.nl

Vrijdag 24 juni Van Gogh Night! 22.00-1.00 uur
De tuin van het Van GoghHuis wordt omgetoverd tot silent disco. 3 verschillende dj’s en een kunstenares maken deze avond letterlijk een avond vol dansende sterren. Op de vloer, op het doek en aan de hemel. Dansen op je blote voeten in het gras of gewoon op je sneakers. Je kiest je eigen moves en grooves.
Kaartjes: 10,- inclusief de huur van een koptelefoon. Reserveren via info@rotor-zundert.nl

Zaterdag 25 juni Van Gogh Live 19.00 -1.00 uur
Van Gogh Live is het jaarlijkse gratis toegankelijke popfestival van Zundert. Ieder jaar kun je genieten van een aanbod van live muziek in de breedste vorm, van lokaal tot internationaal. Op zaterdag spelen de bands Ginless, Smooth Lee, Fokko en Mount Mono.
Gratis toegang

Zondag 26 juni Spulplein 11.00 – 17.00 uur
SPULplein gaat het dit jaar net een beetje anders doen. Geen markt zoals je gewend bent met marktkramen voor kleine zelfstandige ondernemers. Maar een verzameling fancy tapijtjes. Een tapijtje waar jij je creativiteit op kwijt kunt of gewoon je oude mooie spulletjes kunt verkopen. Doe ermee wat je wil, alles mag! Een soort vrijmarkt maar dan net anders. Een tapijtje huren is €10,- en opgeven kan via spulpleinzundert@gmail.com.

Vooral voor de kinderen is er ook veel leuks te zien en beleven. Zo komt CreaTool met een unieke zeepkistenracebaan, kun je je laten schminken door kunstenares Lotte van Lieshout en is er een bijzondere schietbaan voor jonge schutters door gilde St. Willibrordus.
Gratis toegang

Zondag 26 juni Van Gogh Live 13.00-18.00 uur
Van Gogh Live is het jaarlijkse gratis toegankelijke popfestival van Zundert. Ieder jaar kun je genieten van een aanbod van live muziek in de breedste vorm, van lokaal tot internationaal.
Op zondag komt Fleur een optreden geven.
Gratis toegang